De Veluwse aannemer


Dé alleskunner op het gebied van bouw en bouwafwerking

Diensten

Bij ons kunt u voor verschillende diensten terecht!

Keuken

Of een keuken nu een bouwpakket is van een meubelgigant of wanneer je deze op maat gemaakt wilt hebben, wij kunnen je bijstaan. We kunnen het bouwpakket voor je in elkaar zetten en zorgen dat alles van waterleidingen tot elektra goed gemonteerd worden. Ook kunnen we keuken voorbereidingen op maat voor je verzorgen en hierin al jouw wensen meenemen. 

Ook wanneer je de keuken elders besteld en door hen laat monteren dan zorgen wij dat al het voorwerk goed gedaan is. Dit voorwerk betekent zoals eerder genoemd dat alle leidingen en elektra goed liggen. Ook betekent dit dat wij zorgen voor een vrije werkruimte zonder obstakels, zodat de andere partij zo min mogelijk uren nodig heeft om de nieuwe keuken te plaatsen. 

Bijkomend voordeel is hier dat wij een alleskunner zijn. Als we de keuken onder handen nemen kunnen we ook direct de vloer en de wanden afwerken. Wil je ook nog elektra in het plafond of in de wanden? Ook geen probleem voor ons. Zo heb jij fijn alles in één keer geregeld en heb je constant dezelfde bekende gezichten over de vloer, wel zo prettig. 

Timmerwerk

Voor timmerwerk hoef je niet opzoek naar een timmerman, daarvoor kun je ook terecht bij de Veluwse Aannemer. Tijdens een verbouwing komt het vaak voor dat er met hout gewerkt moet worden. Een deur hier, een kozijn verstellen daar, een vliering bouwen of een zolderkamer afscheiden met houten muurtjes; alles is bij ons mogelijk. 

Wij beschikken over alle gereedschap om hout te bewerken en werken enkel met de beste materialen. Door deze kwaliteitsgarantie is alles dat wij maken altijd erg stevig en duurzaam, precies wat je mag verwachten voor je geld. Ook bestaan hout kunnen wij restaureren of repareren. 

Ook kun je bij ons timmerwerk vooraf bestellen. Heb jij de plannen al klaar? Dan vinden wij het juist prettig dat je ons de maten en wensen vooraf doorgeeft. Op deze manier kunnen wij al voorwerk voor je doen en zijn wij op locatie sneller klaar. 

Schilderwerk

Wanneer er iets nieuws wordt gebouwd dient dit vaak geschilderd te worden. Ook is het mogelijk dat een kantoor of woning aan onderhoud toe is en dan opnieuw geschilderd moet worden. Wij kunnen zowel binnen als buiten alle soorten ondergronden voorzien van een (nieuwe) verflaag. 

Wij zorgen altijd dat het oppervlak netjes geschuurd is en kwaliteitsverf gebruikt wordt. Hierdoor haal jij het meeste rendement en plezier uit een (nieuwe) verfbeurt door de Veluwse Aannemer. 

Wist je dat je woning of kantoor er niet alleen beter uitziet na een opknapbeurt, maar dat verf ook vocht en houtrot tegen gaat? Door te investeren in een nieuwe verfbeurt voorkom je dat hout gaat rotten. Tijdens een opknapbeurt zullen wij altijd aanwezig houtrot weghalen en opvullen. Hierdoor lijkt al het hout weer als nieuw. 

Restauratie

Ook restauratiewerk als wandafwerking, gaten vullen of oude elektra verwijderen kunnen wij voor je verrichten. Vaak denk je dit soort zaken zelf wel ‘even snel’ te kunnen doen, maar wordt het vaak toch niet gedaan, of maar half. Wij zorgen altijd voor een nette afwerking en zorgen dat alles er weer netjes als nieuw uitziet. 

Dit kunnen wij zowel binnen als buiten voor je verzorgen. Buiten komt het vaak voor dat hout gaat rotten of andere zaken slijten. Binnen kan het voorkomen dat muren of vloeren beschadigen of slijten. Na onze werkzaamheden kun jij weer optimaal genieten en ziet alles er weer als nieuw uit. 

Kleine klusjes

Natuurlijk zijn wij ook te bereiken voor de kleine klussen, het hoeft niet altijd een grote verbouwing te zijn. Wij zijn er ook voor je wanneer je kraan lekt, je een nieuwe douchekop wilt laten installeren of wanneer de gootsteen verstopt zit. Je kunt hiervoor gewoon contact met ons opnemen en wij zullen proberen dit zo snel mogelijk te realiseren. 

Ook wanneer je niet precies weet wat het euvel is, bel ons gerust. Hoor je bijvoorbeeld ergens een raar geluid? Loopt het water minder hard dan voorheen? Wij komen graag even bij je kijken en weten vaak snel wat het probleem is. En door onze ruime expertise kunnen wij dit dan vaak ook voor je verhelpen.