De Veluwse aannemer


Dé alleskunner op het gebied van bouw en bouwafwerking

Over ons

Wij van de Veluwse Aannemer zijn een echte manusje van alles. Wij hebben kennis van vele werkzaamheden en plezier in alles dat we doen. Ons uitgangspunt is dat jij tevreden bent, dit zullen wij dus ook altijd nastreven in onze werkzaamheden. Door onze uiteenlopende kennis kun je bij ons terecht voor allround klussen.

Op de pagina diensten zullen wij je bekend maken met onze diverse expertises. Lees jezelf in voordat je met ons in zee gaat en voor vragen kun je vrijblijvend contact opnemen. Wij informeren je altijd graag over alle mogelijkheden en geven eerlijke offertes. 

Wij zullen je altijd eerlijk helpen met de aankoop van materiaal en rekenen geen torenhoge kosten voor onze gewerkte uren. Dit is ook terug te lezen in de diverse reviews die over ons geschreven zijn, we zijn een eerlijk bedrijf dat gewoon goed werkt. We krijgen vaak te horen dat we meedenken met mensen, hun ideeën goed aanhoren en uiteindelijk vakwerk leveren. 

Wij zijn echt een manusje van alles. Mochten wij toch per ongeluk iets slopen dat niet de bedoeling was dan reparen wij dit uiteraard kosteloos.